21 de juny 2006

15è Diumenge Fotogràfic Nikon-HP

Per aquells que us agradi fer fotos teniu una cita el proper diumenge dia 9 de juliol a Barcelona. Se celebra el 15è Diumenge Fotogràfic Nikon-HP Ciutat de Barcelona. És un concurs fotogràfic, aquest any només de fotografia digital. Si vols participar t'has d'inscriure entre el 28 de juny i el 7 de juliol. A la web podeu trobar tota la informació de com i on fer l'incripció, les bases, premis,...
Jo vaig participar fa 2 anys i m'ho vaig passar molt bé. Va fer un dia molt maco i va ser genial poder fer fotos de Barcelona amb llums d'estiu. A més a més vaig tenir la sort del principiant i vaig guanyar un dels premis, el premi Maremagnum. Podeu trobar la foto en aquest bloc en el post titulat Maremagnum.
Aquest any, si tot va bé, tornaré a participar. Ja en tinc ganes. A veure si ens trobem fent fotos per Barna!

Una abraçada!

09 de juny 2006

Concerts celtes a Barcelona

Aquest cap de setmana hi ha un parell de cites per aquells que els hi agradi la música celta, concretament la música gallega.
Durant tot el cap de setmana (9, 10 i 11 de juny) se celebra el Gran Encontro de galegos do mundo al recinte del Fòrum de Barcelona. És la segona vegada que és fa. S’organitzen diferents actes culturals, musicals, gastronòmics,… relacionats amb Galícia i els gallecs. La cita pels amants de la música celta és el divendres 9 a les 20:00 al concert de Carlos Nuñez, que en aquest concert compta amb la col·laboració de la cantant d’Israel Noa. L’entrada és gratuïta.
Un altre concert celta, aquest cop pagant, és fa el dia 10 a les 21:30 a la sala Bikini. La banda gallega Berrogüetto presenta el seu nou album 10.0, el quart d’aquests 10 anys que porten com a banda musical.
Tots dos son realment molt bons des de la meva humil opinió. Carlos Nuñez potser és més conegut i te més tirada a nivell internacional, suposo que per les innumerables col·laboracions d’artistes en els seus àlbums i per la seva amistat amb The Chieftains. Berrogüetto no són tan coneguts i tenen un estil musical potser no tan comercial com el de Carlos Nuñez, però que sona a música tradicional gallega amb un aire més contemporani i sense perdre les seves arrels.
Espero que pugueu gaudir d’algun d’aquests concerts. Jo hi aniré només al concert de Carlos Nuñez. Dissabte tinc un sopar de final de curs de l’associació i no puc anar al de Berrogüetto, tot i que m’agradaria… un altre cop serà.
Apa, una abraçada!

03 de juny 2006

Casal d'estiu Escó

Si tens més de 18 anys pots participar com a monitor-voluntari al Casal d'estiu Escó 2006 i donar una mica del teu temps pels infants del barri del Raval de Barcelona. El casal està organitzat per quinzenes durant els mesos de Juliol i Agost. Si vols saber més pots visitar la pàgina de la Fundació Escó o fent click aquí aniras directament a l'explicació del casal.

Anima't! Val la pena!

Copyrigth 2001 Fundació Privada Escó. Tots els drets reservats. Pots redistribuir, enviar o copiar aquest document sense fer modificacions si no l'utilitzes amb finalitats comercials. Has d'incloure aquesta nota de copyright i l'adreça www.fnesco.org (Fundació Escó c/ sant Ramón, 2 2º 1ª 08001 Barcelona CIF: G 60022787)