31 de març 2008

Felicitats Bicing!

El bicing a Barcelona ja ha fet 1 any! MOLTES FELICITATS!!!

Jo en faig ús des del dia 3 de juliol de 2007 i porto unes 17 hores pujat a 41 bicis diferents. Puc assegurar que m'ha esta molt útil en molts moments com el dia de la marató de Barcelona. És genial poder agafar una bici per moure't d'un punt a un altre i, en aparcar-la, no preocupar-te de si te la robaran o de si has de ficar la pitó, la U rígida, i la madre del topo... A més a més, les bicis del bicing funcionen força bé. Tot s'ha de dir que alguna vegada he agafat alguna que anava malament perquè tenia les marxes trencades o el seient no es podia ajustar, però han estat poques vegades.

A part de tant en tant el bicing et permet participar en la gran ginkama: "Donde cojones hay sitio para dejar la bici". Tot i això cal reconèixer que cada vegada és més fàcil ja que apropant la targeta a l'estació et diu quants llocs lliures queden a les estacions properes. I cada vegada em passa menys vegades, per exemple: dissabte passat baixant des de Francesc Macià cap a la plaça Cerdà vam tenir sort i vam poder deixar les bicicletes en 2 dels 3 últims llocs lliures. Això sí, prèviament a la mateixa plaça Francesc Macià no quedaven bicis i vam haver de baixar una mica per Terradelles fins la propera estació.
En definitiva cal felicitar al Sr. Bicing per la bona iniciativa i pel bon servei i animar a que s'estengui a altres municipis de l'àrea metropolitana com per exemple Hospitalet ;-)

Per molts anys bicing!

11 de març 2008

Escòcia i el bloc dels viatges

Ahir vaig trobar per casualitat un bloc a Internet anomenat: El bloc dels viatges, que ha fet una entrada fent referència al viatge a Escòcia que relato en el meu bloc... Quan ho vaig trobar em va fer il·lusió descobrir que algú, a part de la gent coneguda, havia trobat interès en aquest bloc i sobretot en el viatge a Escòcia. Des d'aquí agraeixo molt aquest interès i felicito a l'autor del bloc del viatges per la seva feina. El seu bloc és molt recomanable si estàs buscant idees per fer un viatge, i està molt ben fet. Bona feina! A partir d'ara podreu trobar un enllaç a la secció d'enllaços a altres blocs.

Això m'ha fet pensar que el relat del viatge a Escòcia està incomplet, tot i que aquest estiu farà ja 3 anys que el vam fer. I m'ha animat a concloure'l. Si la memòria no em falla queden 3 entrades per fer. Ens vam quedar a Edimburg el 13 d'Agost de 2005. Després d'un merescut descans és l'hora d'anar a voltar per la ciutat...

04 de març 2008

Marathon woman

Sé que em voldrà matar quan ho vegi però s'ho mereix...

Aquest diumenge 2 de març va fer la marató una dona molt gran! Eren les 8 del matí i contra tot tipus de pronòstic marmotaman (alias jo mateix) estava a les fonts de Montjuïc just abans de començar la cursa per donar ànims i immortalitzar el grup de valents del C.A. PUY que es disposaven a fer una gesta tal com la de Filípides l'any 490 a.C.

Una d'aquests valents és la Glòria que amb molta il·lusió i una mica de acolloning va fer la seva primera marató. I per ella va dedicat aquest post! Aquí la teniu just abans d'entrar amb 42,195 quilometres a les cames, saludant com si res als que l'animàvem des de la graderia.

Aquesta va ser per mi la imatge més emocionant del matí. Després d'anar-la seguint durant el recorregut, el veure com arribava a meta saludant i amb un gran somriure a la cara va ser un "subidón" molt gran. FELICITATS Glòria perquè ets una maratoniana! No tothom pot dir això!

Jo que sempre havia suat bastant d'això de córrer... mai havia trobat la gràcia! Doncs ara ja ho entenc. Em sap greu no haver pogut fer uns quants quilometres amb tu, però segur que vindré a alguna de les properes curses del C.A. PUY! Els pintxos no me'ls perdo ;-)

Felicitats també als companys maratonians, el Jordi i el Miquel. Vosaltres també sou molt grans!!! Força C.A. PUY!!!