05 de maig 2008

Escòcia (X) - Edinburg

Desè dia de la nostra aventura escocesa. Ens llevem al yonki-alberg de Edinburg, el Caledonian backpackers, en una habitació de 20 persones, el que et dona més aviat poca privacitat... N'hi havien de 6 però ja no quedava cap lliure, suposo que pel tema del festival de teatre. És igual, la qüestió és divertir-se i viure noves experiències, sinó no tindríem res per explicar ;-)
Esmorzem i decidim dirigir-no cap un parc on fan diferents actuacions del fringe. I només sortir de l'alberg ens trobem amb aquesta imatge...

..Sí, és maco el castell d'Edinburg, el veiem només sortir de l'alberg, però si us hi fixeu bé també veureu uns "gallumbos" penjant de la senyal de tràfic... Algú va dormir amb el cul enlaire l'última nit, jajaja... No comments :-)

Ens dirigim cap el parc conegut com The Meadows on durant tot el dia d'avui es fan espectacles i altres activitats del fringe festival. És el que s'anomena Fringe Sunday. I estem disposats a passar el dia voltant i gaudint de l'espectacle.

Podem veure tot tipus d'artistes que fan mil i una coses. Des del festival del hula-hop fins un escapista que s'ha de deslliurar de les cadenes que prèviament una persona del públic li ha lligat... Alguns fan participar a persones del públic i aquí és on s'esdevé un del moments més grans de tota la ruta. Dos dels integrants del nostre grup fan el seu salt a la fama participant en l'espectacle d'un malabarista-humorista israelita que munta tot un dispositiu per fer un salt mortal enrere. Així és com la Glòria es seleccionada per fer un massatge al colega abans de fer el salt i l'Eric per encarregar-se de les percussions per donar més emoció al tema, juntament amb un tio cachas que és el que li dona impuls per fer el salt i un nen que ha de cridar "applause" just després del salt i llavors tots hem d'aplaudir enfollits... El més divertit són totes les conyes que va fent mentre es prepara! Per il·lustrar-ho millor podeu mirar aquest vídeo de part de l'actuació...


Aquest moment va ser molt bo, com podeu veure la Glòria es partia en veure el colegita fent veure que l'havia fet mal al fer-li l'empenta... Què bo! Va ser una actuació molt divertida i va acabar amb aplaudiments i recollida de moltes peles. La gent hi deixava molts diners! Aquí teniu la foto final de l'actuació.

Després de tot i de dinar per allà a la gespa a la tarda vam anar a passejar per la ciutat a descobrir racons amagats, com per exemple un parc que hi havia entre cases a la Royal Mile. Vam entrar per casualitat i ens vam trobar amb un home que es dedicava a fer una espècia d'escultura amb palets de restaurant xinés. Feia una figura i ho anava llençant i amuntegant. El resultat obtingut després d'uns quants dies era aquest.

I així va passar el nostre últim dia a Edimburg... Demà agafarem l'autobús cap a Glasgow i anirem a fer una visita al nostre amic del alberg/cova per veure que passa amb la bossa que ens van "robar" la primera nit del nostre viatge. En la propera entrega sabreu com va acabar aquesta història ;-)

(continuarà...)