25 de juny 2008

Boixos pel running

Jo que era d'aquells que no pensava en córrer si no és que em perseguís un gos amb la ràbia o alguna cosa pitjor i ja porto dues curses de 10 quilometres... Què m'està passant? Què és aquesta follia que recorre les meves venes? M'he convertit en un CAPUY més!

La primera cursa que vaig fer va ser a Cardedeu, acompanyat de 9 CAPUYs més. Vaig recorrer els meus primers 10 quilometres en cursa... Increïble l'arribada a meta i les veus d'ànim dels companys. Molt gran!

La segona va ser brutal... Només hi vam participar el Vinç i jo, 2 CAPUYs amb un objectiu: baixar temps. I ho vam aconseguir! Tot i la pluja que ens va acompanyar durant tot el recorregut a Nou Barris. Això enganxa!

I lluny de desistir d'aquest malaltia... continuo decidit a participar en més curses. No sé quina serà la propera, potser Premià de Mar... El que si es veu ja a l'horitzò és la Behobia-San Sebastian al Novembre. Vint quilometres que acollonan una mica, serà questio de dopar-se a base de pintxos i txacolí per poder arribar a la meta! ;-)