31 de març 2011

30 anys

El diumenge passat ens vam trobar a Llinars per celebrar el 30è aniversari de l'Associació Juvenil Mà Oberta - Cor Obert de Sants - Les Corts. Va ser un dia en el que ens vam ajuntar el passat, el present i el futur de l'associació. Va ser maco retrobar-nos amb els que van ser els nostres animadors, companys de branca, nens i nenes que ara són o van ser animadors. En resum molta vida agrupada en un lloc que també ha estat testimoni de moltes coses.

Jo vaig començar a l'associació a Mà Oberta, corria l'any 90 i al pati de Sants ens trobàvem els diumenges al matí i sempre començàvem amb un partit de futbol, érem tot nois i teníem de monitors al Lluís, David Trepat, Carlos, Jose, Dani i el germà Jordi Lluçà, que va ser el que em va engrescar per apuntar-me i per tant responsable de fer de l'associació un del pilars més importants de la meva vida.

I així van anar passant els anys, mà oberta, cor obert i va arribar el moment de ser animador. Recordo que el David Trepat em va trucar per dir-me si volia ser monitor i també recordo la primera reunió que vam tenir al DEF on em va explicar les implicacions de ser monitor i com funcionaven les coses. I així el meu primer any de monitor, el curs 96-97 vaig compartir aventures amb aquest equipazo d'animadors:

el Rogeli, la Bea, el David Viamonte i l'Alberto. No podria ser un millor començament! Teníem un grup d'uns 30 Ulls Oberts a Les Corts, en el temps en que Sant i Les Corts encara estaven separats. I així van continuar passant els anys, molts dissabtes, excursions, sortides, campaments, camps de treball, Pasqua,.. mil i un moments compartits i mil i una persones que he anat trobant pel camí i ara formen part de la meva vida.

Només puc donar les GRÀCIES a tots i cadascun dels que heu format i formeu part de la història de AJMACOR Sants - Les Cort i per tant formeu també part de la meva història.

Una abraçada ben forta a tots!