27 d’abril 2011

Trailwalkers per Collserola

El passat diumenge de rams vam fer l'última caminada llarga abans d'afrontar el repte Trailwalker de Intermon. Queden aproximadament 10 dies per prendre la sortida i el meu "acojone" comença a fer-se notar. Cada dia que passa hi penso i noto dues protuberàncies cada cop més aprop del meu coll... 


Ens vam trobar a les 8 del matí el Toni, el Paco, el Raül i un servidor a la parada de metro de Mundet i vam començar a caminar direcció a Sant Cugat. La idea era fer el recorregut de la Marató de Collserola si ens donava temps. Vam començar perdent les senyals de l'itinerari al minut 10... però cap problema, vam improvisar un tram que ens va quedar la mar de maco fins retrobar les marques de la marató aprop de Can Borrell. A partir d'aquí ja vam anar fent sense perdre les senyals.

Al Baixador de Vallvidrera, després d'uns 25 quilometres ens vam trobar amb l'Eric, Poti, Eva, Pili i Glòria que ens acompanyaran fins el final del recorregut novament a Mundet. Vam decidir retallar una mica per tal de no arribar massa tard. Com últimament està de moda això de les retallades, doncs nosaltres no serem menys.


Va ser maco i va fer caliu fer aquesta part amb més gent. D'aquí a uns dies ja tindrem temps de caminar els quatre sols :-) Tot i que sabem que no estem sols, perquè sou molts els que ens heu donat suport per tirar endavant aquesta aventura. Moltes gràcies a totes i tots! Necessitarem els vostres ànims el 7 i 8 de maig!! 

Aquest és el recorregut que vam fer: