26 de febrer 2006

Qué grande ej er fungol

Hola a tots! No tinc paraules per expressar la satisfacció personal i grupal que sento després de participar en el I Torneig de Futbol FAJMACOR a Tarragona. Ara mateix estic mort i no sé si aguantaré despert per acabar d'escriure aquesta entrada...

Aquí teniu una foto del gran equip de Sants - Les Corts que ha aconseguit més del que s'havia proposat. El nostre objectiu era no quedar els últims. I hem aconseguit quedar en cinquena posició empatats a punts amb els quarts! A destacar que hem corregut com uns campions i ens ho hem passat molt i molt bé. Increïble el nostre "pichichi" de la jornada, el David, que ha marcat un munt de gols! Es veu que ara el vol fitxar un equip de la lliga suissa ;-) Tots ho hem fet molt bé! Ens hem emportat 2 victòries i 1 empat dels 6 partits jugats.


En total érem 7 equips, 3 de la Immaculada, 2 de Tarragona, 1 de Badalona i nosaltres mateixos. Els partits han sigut de mini-futbol, porteries petites i 4 jugadors de camp. Genial l'acollida i la preparació del grup local de l'escola Joan XXII de Bonavista. Moltíssimes gràcies pel vostre servei! Ha estat un gran dia. Després dels partits hem dinat tots junts i hem acabat l'acte amb una pregària abans de fer l'hora dels adéus i la foto de grup.

Gràcies a tots per aquest gran dia!!!

2 comentaris:

David ha dit...

GRACIAS A TI y a los que como tú vivís las cosas al 100%..dais sentido a muchos sueños.
un abrazo
Porti

gemm ha dit...

però quanta gent (madredelamorhermoso)!

però sants allà, triomfant com sempre jajaja. Sou la próxima generació de galàctics (en el bon sentit dela paraula si és que en té, juas!)