17 d’abril 2006

Complica't

Un any més, una nova pasqua... Crec que la que més ràpid a passat de totes les viscudes. L’any 1995 ens vam embarcar en aquesta moguda. El lema d’aquell any era “Fes-te a la mar”. I això vam fer, vam iniciar la travessia amb el grup de Cor Obert de Sants – Les Corts.

Uns quants anys han passat fins ara i moltes coses han canviat. El primer i més evident, el nostre aspecte físic ;-) Però moltes altres coses han canviat també per dins. Tots hem crescut i hem agafat els nostres camins. El meu m’ha portat a viure de nou la pasqua a les Avellenes, a complicar-me la vida... A viure novament una pasqua diferent al costat de moltes persones importants en el meu camí.

Aquesta pasqua ha estat especial per les persones que l’han viscut al meu costat. I sobretot pel grup de joves de Sants i la resta de monis amb els que hem viscut moments molt fraterns durant aquests dies. I també pel grup de Cor Obert 3-4 que portem amb la Isa. Ha estat genial viure la pasqua al costat del Pere i l’Uri, gràcies per arriscar-vos a venir.

Una abraçada molt gran a tots! BONA PASQUA!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Comparteixo tot el que dius al blog.Bona Pasqua a tots i sobretot a tu !

Glòria