09 de juny 2006

Concerts celtes a Barcelona

Aquest cap de setmana hi ha un parell de cites per aquells que els hi agradi la música celta, concretament la música gallega.
Durant tot el cap de setmana (9, 10 i 11 de juny) se celebra el Gran Encontro de galegos do mundo al recinte del Fòrum de Barcelona. És la segona vegada que és fa. S’organitzen diferents actes culturals, musicals, gastronòmics,… relacionats amb Galícia i els gallecs. La cita pels amants de la música celta és el divendres 9 a les 20:00 al concert de Carlos Nuñez, que en aquest concert compta amb la col·laboració de la cantant d’Israel Noa. L’entrada és gratuïta.
Un altre concert celta, aquest cop pagant, és fa el dia 10 a les 21:30 a la sala Bikini. La banda gallega Berrogüetto presenta el seu nou album 10.0, el quart d’aquests 10 anys que porten com a banda musical.
Tots dos son realment molt bons des de la meva humil opinió. Carlos Nuñez potser és més conegut i te més tirada a nivell internacional, suposo que per les innumerables col·laboracions d’artistes en els seus àlbums i per la seva amistat amb The Chieftains. Berrogüetto no són tan coneguts i tenen un estil musical potser no tan comercial com el de Carlos Nuñez, però que sona a música tradicional gallega amb un aire més contemporani i sense perdre les seves arrels.
Espero que pugueu gaudir d’algun d’aquests concerts. Jo hi aniré només al concert de Carlos Nuñez. Dissabte tinc un sopar de final de curs de l’associació i no puc anar al de Berrogüetto, tot i que m’agradaria… un altre cop serà.
Apa, una abraçada!

3 comentaris:

Txema ha dit...

Yo te envidiare desde Murcia. Ya te contare como no me gaste 22 € en un concierto de Carlos Nuñez y no fui.

Unknown ha dit...

Bueno, el concierto de Carlos Nuñez estubo muy bien. Genial la voz de Noa en "A lavandeira de noite" y la versión de la rianxeira... Faltaron algunos "bises" al final, la gente se quedo un poco con las ganas de que volvieran a salir...
Muchas gracias a Carles y Bea por venir conmigo al concierto!
Y a ti Nilrem, a ver si algún dia coincidimos en algún concierto de música celta, en Murcia o en Barcelona, eso ya lo veremos.
Un abrazo a todos!

Txema ha dit...

Un sutil detalle del que me acabo de dar cuenta: debe decir "como me gaste 22€ y no fui"