20 de març 2007

Joves calçotaires

Un any més és temps de calçots! I quina millor manera de preparar la pasqua per a un grup de joves que una calçotada? Perquè:
És a la taula on posem el que som, la nostra persona, el ser i el fer de cadascú i no el que ens sobra i és superficial. La taula un espai d'experiència "crash" on compartim, com Crist, que es va partir i repartir als altres. (tret dels material de Pasqua d'Avellanes)
Aquest diumenge passat vam anar al Fortí (Mosqueroles) al Montseny, a passar el dia plegats i ja que hi som a menjar una mica, no? Vam començar el dia amb un petit ensurt, després de una hora de camí quan pensàvem que no teníem les claus, per sort la única clau que faltava era la de la cadena, per tant els cotxes es vam haver de quedar fora... nosaltres no :))

Després d'això vam descarregar i ens vam posar a fer feina. Començant per fer foc, que va cremar a la primera! Preparar els collars de calçots per fer-los al foc i preparar la carn, botifarres, patates al caliu, el pa torrat, all-i-oli, salsa romescu,... Tots els elements necessaris per un bon tiberi!

Amb tot això eren les 3 i ja estàvem llestos per començar a menjar! Increïble!!! Normalment ens aquests esdeveniments es fan les 5 i encara s'està acabant de fer la carn... Tot això va ser possible perquè cadascú va aportar part de la seva saviesa en cadascuna de les coses a fer. Entre tots ens vam complementar per fer un àpat boníssim!

Ha estat un dia genial i jo m'ho he passat molt bé. Us agraeixo a tots que em cuideu tant! Molts petons!!!

Més fotos aquí

5 comentaris:

Txema ha dit...

En dos semanas me planto en Barna. Tendreis que aguantar al murciano un año mas. Que ganas de volver a veros.

David ha dit...

Collons! Quina envejaaaaa!! Heu vist com "traguen" l'Eric i l'Òscar. I en David, però aquest no estava a Laussane (si més no té un blog que es diu així, no?)
I el Toni i la Isaaaaa! Quant de temps...
Molts records, família. Espero que tot us vagi molt bé a tots!

Anònim ha dit...

Hola nen!!

Soc el Miki, que si no et fa res hem copiare i revisare el viatge a escocia que anire d'aqui a dos mesos, jeje espero que la cronica estigi be que sino hem queixare!!!
He arribat aqui, per que m'ho ha xivat la pili!!

Records a la gloria!!

ara hem llegire una mica el teu blog a veure que contes jeje

Anònim ha dit...

Ei miki!!!
Sóc la Glòria, deixa el teu mail en el blog o escriu-me a gmascarell@hotmail.com i et reenvio missatges que m'arriben de turisme i propaganda d'Escòcia.
Quina alegria saber de tu!!!
Un petó ben fort!!!

Unknown ha dit...

Hola amigo de escocia!

La web que diu la Glòria és: http://www.visitscotland.com/
Et pots donar d'alta i t'envien a casa revistes i informació sobre escòcia!

Una abraçada!