31 de març 2008

Felicitats Bicing!

El bicing a Barcelona ja ha fet 1 any! MOLTES FELICITATS!!!

Jo en faig ús des del dia 3 de juliol de 2007 i porto unes 17 hores pujat a 41 bicis diferents. Puc assegurar que m'ha esta molt útil en molts moments com el dia de la marató de Barcelona. És genial poder agafar una bici per moure't d'un punt a un altre i, en aparcar-la, no preocupar-te de si te la robaran o de si has de ficar la pitó, la U rígida, i la madre del topo... A més a més, les bicis del bicing funcionen força bé. Tot s'ha de dir que alguna vegada he agafat alguna que anava malament perquè tenia les marxes trencades o el seient no es podia ajustar, però han estat poques vegades.

A part de tant en tant el bicing et permet participar en la gran ginkama: "Donde cojones hay sitio para dejar la bici". Tot i això cal reconèixer que cada vegada és més fàcil ja que apropant la targeta a l'estació et diu quants llocs lliures queden a les estacions properes. I cada vegada em passa menys vegades, per exemple: dissabte passat baixant des de Francesc Macià cap a la plaça Cerdà vam tenir sort i vam poder deixar les bicicletes en 2 dels 3 últims llocs lliures. Això sí, prèviament a la mateixa plaça Francesc Macià no quedaven bicis i vam haver de baixar una mica per Terradelles fins la propera estació.
En definitiva cal felicitar al Sr. Bicing per la bona iniciativa i pel bon servei i animar a que s'estengui a altres municipis de l'àrea metropolitana com per exemple Hospitalet ;-)

Per molts anys bicing!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ets molt gran!!!! Freak!

Glòria Mascarell ha dit...

Per cert, que et guanyo de lluny a dia 28 d'abril porto 115hores amb 47 minuts. Flipa!!! Això és molt, oi? Potser no ho he mirat bé però crec que sí?!?!?!?
Ja ho reafirmaré!

Adeu!