21 d’octubre 2005

London

He estat tres vegades a Londres. L'últim cop vam anar a veure la Marta i el James quan estaven a punt de ser pares de l'Anna. Va ser molt guai! Tot i els petits contratemps ens ho vam passar molt bé!!! (per més referències preguntar al "drunk boy of the river Thames")

Londres és una ciutat que m'agrada. Si hagues de viure en alguna altre ciutat que no fos Barcelona possiblement l'esculliria com a destí. Qui diu Londres, diu els seus voltants perquè m'imagino que un pis de lloguer al centre deu ser super tirat de preu ;) Encara que una opció radikal de lloc per anar a viure tranquil i allunyat de l'estrés de les grans ciutats seria algun poblet de les Highlands a Escòcia. Vestir faldilla, tocar la gaita, pintarse la cara de blau, fer "calvos",... Bueno, bueno "que se me va la olla"... ja parlarem d'Escòcia d'aquí a poc, tot arribarà. Ara estavem amb Londres.

És una ciutat amb molts llocs especials, com per exemple el Big Ben (a dalt a la dreta). O el Tower Bridge, pont que a mi m'agrada especialment.

Londres també té parcs espectaculars com per exemple el Hide Park que és un dels més grans (vamos la Ciutadella és com un jardinet al seu costat).

També hi ha molts mercats com el de Covent Garden

i d'altres més del pal mercadillo com el de Camden Market



També tenim barris amb cases de colors i que surten a les pelis com és el cas de Notting Hill

On la fruita del mercat també està plena de colors...

En definitiva Londres és un bon lloc per perdre's una estona.

Petons!

1 comentari:

Anònim ha dit...

realment ets un crack! felicitats! les fotos son mol bones pero especialment la de la fruita és molt molt xula!!!no hem puc connectar gaire sovint pero mola pk com es permanent el blog, hem puc posar al dia en un plis!!!
un pto
bona castanyada celta!!!!!!!
pili